8 - 4

Unitas '28 JO14-1

Onder 14, JO14-1, Groep 2 07

21 oktober 2017 12:15

Weurt - Op sportpark De Kamp speelden de jongens onder 14 van Unitas´28 een achterstallige bekerwedstrijd waarbij overigens niets meer op het spel stond (De Treffers waren immers al poulewinnaar).

Op een wat triest uitziende ochtend qua weer vertrokken de jo-14 van unitas naar weurt om de bekerwedstrijd tegen wvw re spelen. Na een warming up zonder sokken, want deze waren vergeten door de speler die de wasbeurt had. Hebben ze de mooie sokken van wvw aangetrokken. De eerste helft was er veel inzet, maar slaagden ze er niet in om wvw van scoren af te houden. Na wat foutjes en discommunicatie werd de eerste helft afgesloten met een 3-0 achterstand. Tijdens de rust werden er wat nuttige tips door de coaches gegeven om toch meer grip op de wedstrijd te krijgen. Eenmaal aan de tweede helft begonnen begon het zonnetje goed te schijnen, zo ook voor unitas. Er werd gespeeld zoals in de rust was besproken. En dat resulteerde in een doelpunt voor unitas. Helaas dat ook meteen weer wvw scoorde door een persoonlijk foutje in de verdediging.  Maar niet onder de indruk daarvan zijnde ging unitas gewoon door met het afgesproken spel. En dat leverde toch doelpunten op. De goed spelende Siem wist links en rechts door de verdediging van wvw te lopen en scoorde andermaal. Hierna was het weer Siem de de verdediging van wvw te snel af was, echter was de weg voor een schot afgesloten en legde hij de bal breed op Bram die een op een met de keeper kwam te staan, die deze bal behendig en soepel onder de keeper door schoof en scoorde. Al met al een mooie leuke en vol inzet gespeelde partij. Man of the match werd unaniem verkozen door alle team leden van Unitas'28 jo-14.   Met wat trom geroffel werd dat Bram Fenten. Uiteindelijke uitslag was 8-4.