RUIME WINST UNITAS´28 OP AAC/OLYMPIA 5 - 0

5 - 0

AAC-Olympia 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse E

22 oktober 2017 14:30

Wamel - Ook in de 3e thuiswedstrijd wist Unitas´28 de volle winst in Wamel te houden. Tegen fusieclub AAC/Olympia begon de jeugdige ploeg van trainer Frans v Deinsen wat ongelukkig door het vroege uitvallen van laatste man Tim v Kessel die met een neusblessure naar de huisenartsenpost moest. Zijn invaller Tom Kuijstermans verving hem overigens prima. De 1e helft speelde de thuisclub tegen de wind in en na wat kansjes over en weer bleef deze periode doelpuntloos, ruststand 0 - 0.  In de 2e helft was dat wel anders,  in de 55e minuut ging Shahin Roshanail goed door en scoorde de openings treffer. Toen 5 minuten later Zabi Ghaili de 2 - 0 erin had liggen ging het snel en kwam de doelpuntenmachine bij Unitas´28 pas echt goed op gang. Nadat Maarten van Ingen geblesseerd was vervangen door zijn broer Reinhoud was het opnieuw Shahin Roshanail die met 2 treffers, de laatste uit een vrije trap de stand  op 4 - 0 bracht. Vlak voor tijd kwam Pieter Koolhout nog in het veld voor Zabi Ghaili en het slotakkoord van deze sportieve wedstrijd kwam van aanvoerder Dirk-Jan v Verseveld die bijna in het eindsignaal de 5- 0 voor rekening nam door de bal van afstand in het verlaten doel bij de gasten te schieten. Hiermee kwam het einde van deze wedstrijd waarin de gasten vooral in de 2e helft verder weinig hebben laten zien en kon de thuisploeg voor de 3e keer in successie een driepunter toevoegen. Komende zondag de uitwedstrijd bij DSZ en daar kan Unitas´28 laten zien dat ze ook buitenhuis de tegenstander kunnen kloppen, de aftrap op De Hoge Berg in Boven Leeuwen is om 14.00 uur !!