UNITAS´28 BLIJFT TEGEN KOLPING/DYNAMO STEKEN OP 2 - 2

2 - 2

Kolping-Dynamo 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse E

5 november 2017 14:30

Wamel - Unitas´28 had de thuiswedstrijd tegen het Nijmeegse Kolping/Dynamo kunnen winnen maar moest uiteindelijk terecht met een 2 - 2 genoegen nemen. Aan de start van de thuisclub was niks mis, al in de 1e minuut was het jeugdspeler Stef Hendrikx die met een fraaie vrije trap Unitas´28 op een 1 - 0 voorsprong schoot. Kansen om de voorsprong verder uit te bouwen kwamen er wel maar ook de tegenstander verschenen regelmatig voor het Wamelse doel. Vlak voor de theepauze kwam de 1 - 1 op het scorebord via Rom Brans die profiteerde in het doelgebied van Unitas´28 waarbij de verder goed keepende Niels van Os niet geheel vrijuit ging. In de 2e helft kwam de ploeg van trainer Frans van Deinsen na 10minuten opnieuw op voorsprong, nu was het de andere jeugdspeler Cas van Hal die op fraaie wijze de 2 - 1 voor rekening nam. Lang had de thuisploeg daarvan helaas geen plezier want even later stond het alweer 2 - 2, opnieuw door Rom Brans. Toen vlak hierna de gasten met 10 man verder moesten na 2 x geel voor Rik Leenders leek Unitas´28 alsnog zijn slag te slaan.  Maar ook met invaller Chiem Heijmen die in het veld kwam voor Reinhoud van Ingen bleef de zo gewenste 3 - 2 uit zodat Unitas´28 genoegen moest nemen met het gelijke spel en de gasten uit Nijmegen het ook wel best vonden.  Met deze 2 - 2 handhaafde Unitas´28 weliswaar haar ongeslagen thuis status, komende zondag is de ploeg vrijaf door een inhaal/bekerweekend en op zondag 19 November staat de uitwedstrijd tegen Heumen op het programma. Misschien dat de ploeg van Van Deinsen, die vol progressie zit kan verrassen in Heumen en de eerste winst op vreemde bodem kan meenemen en zodoende een plaats in de sub-top kan bereiken. De aftrap op sportpark De Toppenberg aan de Maasstraat in Heumen is om half drie