2 - 0

Unitas '28 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse E

25 maart 2018 14:00

Altforst - Bij AAC/Olympia leed de ploeg van trainer Frans van Deinsen een onverwachte eerste nederlaag in 2018. In de streekderby hadden de gasten in de 1e helft voortdurend een veldoverwicht maar bij het scoren zat het niet mee en had de ploeg van trainer Arie Kraayveld het geluk dat Wamelse inzetten tegen paal en lat net de verkeerde kant uit sloegen. Vlak voor de pauze kwam de thuisclub zelfs op eeen 1 - 0 voorsprong nadat een corner door Danny Bernts werd binnen geschoten. In de 2e helft ging de ploeg uit Wamel op jacht naar de gelijkmaker, er kwamen ook mogelijkheden maar het zat deze middag niet mee en toen vlak voor tijd Tim van Kessel zo ongelukkig was een voorzet van de gasten zelf in eigen doel te werken, 2 - 0 was de wedstrijd beslist. Komende zondag maar weer opnieuw proberen, op Eerste Paasdag speelt Unitas'28 thuis tegen Heumen, de aftrap is om half drie op het eigen sportpark