ZWAAR BEVOCHTEN ZEGE UNITAS 2 TEGEN DIOSA 3 3 - 2

3 - 2

DIOSA 3 (zon)

Mannen, 2, 6e klasse 03

24 september 2017 11:00

Wamel - Het 2e elftal behaalde een zwaar bevochten 3 - 2 zege op Diosa 3.  De 1e helft in deze wedstrijd was ook het beste deel al had de pot bij de rust al beslist moeten zijn. Goalgetter Mark Kruijzen miste doelrijpe kansen maar maakte ook 2 treffers in de 1e helft zodat 2 - 0 de ruststand was. De gasten waren in deze periode zelden gevaarlijk voor het doel van Unitas keeper Kurt Vermeulen. In de 2e helft was het allemaal minder bij de ploeg van trainer Peter-Jan van Ingen en kregen de oudere 1e elftalspelers van Diosa ook kansen en zowaar stond er 2 - 1 op het scorebord en de gasten uit Balgoy gingen op jacht naar de gelijkmaker maar die kwam er niet. Halverwege deze periode ging de bal na een overtreding bij de gasten op de stip, Mark Kruijzen miste de pingel en ook de rebound werd gemist.  Toch kwam Unitas´28 een kwartier voor tijd op een 3 - 1 voorsprong door de mooiste treffer van de wedstrijd, van afstand joeg Roel van Leeuwen de bal in de kruising. De slotfase werd grimmig doordat de gasten fysiek geweld gebruikte in een poging tot resultaat te komen en overtredingen onbestraft bleven. Mark v Dodeweerd werd hiervan het slachtoffer en moest geblesseerd het veld verlaten. Mede hierdoor kwam Diosa nog op 2 - 3. Het liep gelukig net allemaal goed af en met een 3 - 2 overwinning kwam het einde van deze wedstrijd en kon de ploeg de eerste driepunter op haar conto schrijven. Volgende week gaat het 2e elftal op bezoek bij Batavia 2 alwaar de aftrap om 11.30 uur is op sportpark De Hoppenhof in Batenburg.
(Unitas´28: Kurt Vermeulen, Sander Post, Perry Henzen, Mark v Dodeweerd, Marco Smulders, Jordy Ebben, Stef Hendrikx, Jarvin Adams, Roel v Leeuwen, Rune v Wijk, Mark Kruijzen, Devi v Verseveld, Roy v Baal, Bob Dikker)