Unitas´28 uitgebekerd na bezoek bij De Bataven 5 - 0

Scheidsrechter

Wagtelenberg, R.

Accommodatie

Onbekend

Unitas´28 heeft afgelopen dinsdagavond ondanks de 5 - 0 nederlaag een sterke indruk achter gelaten bij de Betuwse hoofdklasse De Bataven na een 3 - 0 ruststand.
Ondanks het grote klasseverschil was het vooral in de 1ste helft een meer dan aantrekkelijke bekerwedstrijd.Even leek in de beginfase Unitas´28 zelfs op voorsprong te komen toen iedereen dacht aan een doelpunt na gefrommel uit een corner, zelfs het scorebord gaf al 0 - 1 aan maar alleen de scheidsrechter gaf niet thuis en werd er vrolijk doorgespeeld. Na een kwartier spelen kwam de thuisclub op voorsprong via Rob Aarntzen. Toen even daarna Unitas´28 keeper Bram Peters zich verkeek op een scherp ingeschoten corner van Bram Eltink, 2 - 0 was de strjd in feite al beslist. Zeker toen nog voor de pauze Rob Aarntzen zijn tweede treffer binnen schoot, 3 - 0
In de 2de helft werd bij vlagen ook best nog aardige tegenstand geboden en lieten de gasten zien niet voor niks koploper te zijn in de 5de klasse en met de junioren Luuk Walraven, Chiem Heijmen, Jasper Hol en later ook Maarten v Ingen in de ploeg deed de ploeg aardig mee. Ook Bram Peters onderscheidde zich met enkele fraaie reddingen maar ook hij kon niet voorkomen dat de thuisclub in de slotfase nog twee keer doel troffen, eindstand 5 - 0 maar dit mocht de pret niet drukken in een gezellige busreis terug naar Wamel waar zelfs nog gezongen werd.