3 - 2

CHRC 2 (zon)

Mannen, 2, 6e klasse 03

19 november 2017 12:00

Wamel - Het 2e elftal van Unitas'28 heeft thuis in een zwaar bevochten wedstrijd met 3 - 2 gewonnen van CHRC 2. In het begin werd er best aardig gespeeld en al binnen een half uur spelen stond er een veilig lijkende 2 - 0 voorsprong op het scorebord door doelpunten van Roel v Leeuwen en Jasper Hol (die woensdag 22 wordt) na goed voorbereidend werk van Stijn v Stippent en Roel v Leeuwen. Nog geen 2 minuten later profiteerden de gasten uit Heelsum van wanorde in de Unitas'28 defensie en stond het 2 - 1. In het laatste part van deze periode kwamen er nog kansen over en weer maar treffers bleven uit. In de 2e helft kwam Bob Dikker (die morgen 17 wordt) in het veld voor Stijn v Stippent die na een langdurige kermis blessure weer meespeelde. Kansen kwamen er wel maar doelpunten ontbraken nog. Naarmate de wedstrijd vorderde werd de strijd grimmiger. Met nog een half uur op de klok kwam Ruben de Heer in het veld voor Jarvin Adams en ging de ploeg van trainer Peter-Jan v Ingen op jacht naar de verlossende treffer. Halverwege deze helft volgde er een afkoelingsperiode nadat bij de gasten Gert Lutteken na een dreigende houding tegenover de scheidsrechter rood kreeg en nog een speler geel. Na de hervatting tegen 9 man kreeg de thuisclub na hands binnen de 16 meter een penalty die door Roel v Leeuwen binnen werd geschoten, 3 - 1.  Nog in diezelfde minuut kon keeper Kurt Vermeulen alweer de bal uit het Wamelse doel halen, 3 - 2 waardoor de spanning terugkeerde. In de slotfase kwamen er nog kansen een beide kanten maar was bij Unitas'28 Kurt Vermeulen alert bij enkele inzetten zodat met 3 - 2 het einde kwam van deze wedstrijd met de derde driepunter in dit seizoen. Hierdoor komt het puntentotaal op 10 zodat de soep alvast opgewarmd kan worden voor komende zondag. Het 2e elftal speelt dan wederom thuis tegen hekkensluiter Heumen 2 , de aftrap is om 11.00 uur....