Scheidsrechter

Bekema, R.P.

Accommodatie

Onbekend

Met het zonnetje dat op het veld scheen begon om 11 uur de wedstrijd Unitas – Dsz. Meteen zat er al veel pit. In de 4e minuut kwam er een schot van Dsz buiten de 16 met een kaats op de voet van de keeper  zo kwam de 0-1. In de 9e minuut kwam er een corner en vanuit daar kwam de 0-2. Meteen daarna in de 11e minuut kwam een speler van Dsz vrij van de verdediging en toen stond het 0-3. De meiden van Unitas pakte het goed op en dit werd in de 25e minuut beloond. Roxanne maakt de 1-3 door een lopje over de keeper. In de 29e minuut gaf Nikki een voorzet aan Darona en die scoort dan de 2-3. Daarna bleven de beiden teams kansen creëren. In de 29e schoot Nikki op het doel, de keeper heeft hem in eerste instantie maar laat de bal los waarbij Roxan er goed bij zat en de 3-3 maakt.  Met deze stand gaan we de rust in. De tweede helft begint rustig, Unitas zet goede druk en daar komen twee corners uit. In de 55e minuut kreeg Unitas een vrije trap, Nikki neemt deze en een mooie krul bal in de hoek dit is de 4-3. In de 64e minuut maakte Dsz een overtreding hierbij kreeg Unitas een  vrije trap maar deze gaat over. in de 74e minuut maakt Dsz de 4-4 vanuit een corner. In de 77e minuut krijgt Unitas nog een vrije trap  en ook in de 75e minuut dit is een goede trap maar de keeper van Dsz weet de bal in de handen te houden. Daarna weet Dsz de bal van Unitas te onderscheppen en scoort de 4-5. Het begin spannend te worden met nog 5 minuten op de klok. In de 89e minuut neemt Nikki een vrije trap en maakt de 5-5. Unitas krijgt nog een vrije trap en een corner. Daarna komt Dsz nog met een trap op het doel maar deze weet Daisy erlangs te tikken. De wedstrijd word afgefloten.