KORFBALUITSLAG BIJ WESTERVOORT - UNITAS´28 JO14 5 - 10

5 - 10

Unitas '28 JO14-1

Onder 14, JO14-1, 2e klasse 2

4 november 2017 12:45

Op 4-11 ging de reis naar Westervoort. Om tegen SC Westervoort een balletje te trappen. Om 12.45 uur vond de aftrap plaats met een gehavend Unitas'28 jo14. Een viertal spelers ontbraken op het appél, deze plaatsen werden ingenomen door andere spelers waaronder een speelster. Na een goed begin komen we op een 1-0 achterstand welke eigenlijk meteen werd rechtgetrokken naar een 1-1 stand. Daarna waren er kansen over en weer maar was het toch Westervoort dat de 2-1 scoorde.
Na wat positieve woorden onderling in het team van Unitas'28 gingen de neusjes weer dezelfde kant op en werd de 2-2 erin geprikt. Hierna was het 1 richtings voetbal en werd de score uitgebouwd naar 2-5 tot de rust. In de rust werden wat wissels toegepast en met wat tactische aanwijzigingen kon de tweede helft weer van start gaan. Het team kwam op volle toeren en breide de stand uit naar 3-9. Toen ze dachten dat ze er al ruim waren scoorde ook Westervoort nog 2 doelpunten in 3 minuten. Dit werd echter weer snel opgepakt en maakte Unitas'28 jo-14 de laatste van de wedstrijd en zette de einduitslag op 5-10. De Wamelse doelpunten kwamen van Siem van Echteld, maar liefst 6 stuks en Luc Gerritse 4 maal na een spectaculaire wedstrijd met een korfbaluitslag. "Man of the match" werd de enige meid in het team en wel Eline van der Steen. Komende zaterdag 11 November weer een thuiswedstrijd en wel tegen de leeftijdgenoten van vv Ewijk jo14-1. De aftrap in Wamel is om 13.00 uur