UNITAS'28 VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD VAN U.H.C. D2

Unitas '28 JO13-1d

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 13

30 november 2013 10:00

Unitas D2 – Uhc D2 : 1 – 4 ,

Vandaag onze laatste wedstrijd in het najaarsseizoen 2013 thuis tegen Uhc d2 , voor deze wedstrijd waren wij al zeker van de 3e plek en konden ook niet meer zakken of stijgen ,onze ouders waren allen aanwezig om deze wedstrijd te bekijken echter ons gehele team had in de 1e helft een snipperdag of de winterstop en kerstvakantie al in gedachten , we speelde de 1e helft ver onder de maat ,waren niet scherp,niet fel,jaagde niet op de bal en dit was dan ook verreweg onze slechtste 1e helft dit seizoen wij gingen dan ook met een terechte 0-2 achterstand de rust in , in de rust gaven de leiders aan dat we maar 3 wissels hadden en eigenlijk bijna iedereen gewisseld diende te worden , verliezen mag maar wel met inzet en die was er bijna niet in de 1e helft , de 2e helft gingen we een stuk beter van start en probeerde toch nog om de achterstand om te buigen en op het moment dat wij moesten scoren deed Uhc dat , toch door ons nog volledig in te zetten werd het  nog een wedstrijd in de 2e helft en scoorde Bret  de 1 – 3 ,maar wat we ook probeerde het was vandaag niet onze dag ,  Uhc scoorde nog 1 keer zodat er een 1-4 eindstand viel te noteren in het voordeel van Uhc ,dit was een wedstrijd om maar gauw te vergeten maar ook deze wedstrijden horen erbij .

Al met al hebben we het toch goed gedaan in dit najaar met een zeer knappe 3e plek achter 2 dispensatie teams die duidelijk een maatje te groot waren voor alle teams in onze poule ,

In het voorjaar gaan we het een klasse hoger proberen en hopen dan dat iedereen ons  weer komt aanmoedigen ,