AAC-Olympia 2 (zon)

Mannen, 2, 6e klasse 03

21 mei 2018 11:00

UNITAS’28  2 – AAC/OLYMPIA 2  1 - 3

Wamel –  Unitas’28 2 heeft de laatste thuiswedstrijd tegen AAC/Olympia 2 niet in een overwinning kunnen omzetten. In de 1e helft waren er kansen voor beide teams maar gescoord werd er niet en de rust brak aan met 0 – 0.  Na ongeveer een uur spelen kwam de ploeg van trainer Peter-Jan van Ingen op achterstand, na een overtreding van invaller Jordy Ebben op het middenveld die hiervoor met geel voor 10 minuten naar de kant moest, scoorden de gasten voortvloeiende uit die vrije trap  0 – 1.  Toen even daarna de thuisclub een penalty mocht nemen na een overtreding binnen de 16 meter was het een andere invaller Sander Post die de bal vanaf 11 meter strak in de uiterste linkse hoek schoot, 1 – 1. Hierna ging Unitas’28 op jacht naar de winnende treffer maar het pakte helaas verkeerd uit. Nadat 20 minuten voor tijd de beste verdediger bij Unitas’28, Kevin van Haren geblesseerd uitviel  profiteerden de gasten van de wanorde in de Wamelse defensie en met nog 2 treffers bepaalde zij de eindstand op 1 – 3.  Komende zondag de laatste wedstrijd en in Ewijk waar om 10.00 uur afgetrapt wordt tegen het 4e elftal van die club.  Bij verlies in Ewijk komt de 3e positie alsnog in gevaar maar hopelijk kan dit seizoen toch nog winnend afgesloten worden……
Unitas'28 : Jasper Hol, Sander Post, Perry Henzen, Marco Smulders, Rune v Wijk, Kevin v Haren, Rob de Leeuw, Bob Dikker, Mark v Dodeweerd, Jordy Ebben, Mark Kruijzen, Ruben de Heer, Jarvin Adams, Zidier Adams, Reinhoud v Ingen.)