Pupil van de week: Luke Ariens

25 maart 2024 8:30

Pupil van de week Luke Ariens spits van de JO11-1 van Unitas

Hallo ik ben Luke Ariens,

Eigenlijk zou deze wedstrijd op 26 november al gespeeld worden maar door 2 afgelastingen was vandaag na 4 maanden eindelijk de wedstrijd!

Ik werd om 12.30u opgewacht in de bestuurskamer waar ik de pupil van de week kleding aan mocht trekken. Hierna kwamen de spelers van het eerste binnen voor de wedstrijdbespreking.

Toen alle spelers hadden omgekleed gingen we met z’n allen de warming up doen, eerst warm lopen en daarna overschieten. Het leukste vond ik daarna keeper Jur inschieten en proberen te scoren bij hem wat wel een paar keer lukte!😊

Toen we klaar waren met de warming up gingen we weer naar de kleedkamer waar de trainer de laatste woorden zei tegen de spelers.

Ik vond het niet spannend om samen met de scheidsrechter voorop te lopen met alle voetballers achter ons aan. Iedereen was ook heel aardig tegen mij.

Toen we het veld op liepen moesten we iedereen een hand geven en daarna floot de scheidsrechter zodat ik met de bal naar de keeper van de tegenstander moest rennen om te scoren, natuurlijk lukte mij dat want ik ben de spits van JO11-1

Daarna heb ik in de dug out onder een lekkere warme deken de eerste helft gekeken tussenstand 2-0.

In de rust kreeg ik lekker drinken en een zakje chips dat was wel lekker!

In de 2e helft was Unitas nog steeds beter dan de tegenstander en won uiteindelijk met 5-3! Het was een mooie spannende wedstrijd.

Na de wedstrijd kreeg ik in de bestuurskamer een schilderij met alle handtekeningen van de spelers en een mooie beker van pupil vd week.

Ik vond het een super leuke middag! En wie weet sta ik later ook in unitas 1 te voetballen!