Pupil van de week: Max Verschuure

19 november 2019 15:00

Vandaag zondag 17 november mocht ik Max Verschuure jeugd pupil zijn van deze week.

Ik mocht mij melden bij de bestuurskamer waar ik bij het overleg mocht zijn met de spelers van Unitas '28 1. Daarna zijn we naar de kleedkamer gegaan en mocht ik echte Unitas '28 sokken, shirt en trainingspak aan.

Daarna zijn we met alle spelers naar het veld gegaan en heb ik overgespeeld met aantal spelers. Toen zijn we teruggegaan naar de kleedkamer om ons helemaal klaar te maken voor de wedstrijd.
De scheidsrechter kwam en met hem heb ik gewacht op alle spelers en toen zijn we met z'n allen het veld opgelopen naar de middenstip.

Na het tossen kwam het echte werk en mocht ik proberen te scoren bij de tegenpartij S.C.D. '33 1 wat uiteraard lukte.
We stonden direct met 1-0 voor!

Hierna heb ik de geweldig spannende wedstrijd toegekeken vanuit dug-out. Tot de rust was het 0-0 en was Unitas '28 zeker het 2e gedeelte van de eerste helft veel beter dan de tegenpartij.
Na de rust nam de spanning toe. Waar de kansen op en neer gingen scoorde de S.C.D. '33 helaas een doelpunt en stonden we helaas achter. Toen scoorde Unitas '28 Luuk Walraven in de laatste paar minuten gelukkig de 1-1. Het was een zeer leuke middag en een top wedstrijd!