Pupil van de week: Ties van Zwolgen

24 november 2014 12:45

23 november 2014: Unitas - Nijmegen

Hallo ik ben Ties van Zwolgen en ik was pupil van de week bij de wedstrijd Unitas 1 – SV Nijmegen 1.

Vandaag mocht ik in mijn eigen nieuwe keepers tenue met Wamelland er op mee het veld op. Eerst mocht ik met de spelers de kleedkamer mee in waar de trainer wat vertelde. Toen pasjescontrole met de scheidsrechter daarna ging ik met de spelers warm lopen, op de foto met keeper Niels en een balletje trappen met de spelers. Toen de wedstrijd begon mocht ik aftrappen en een doelpunt bij de keeper van SV Nijmegen maken. Tijdens de wedstrijd zat ik in de dugout naast de reservespelers. In de eerste helft werd er niet gescoord maar in de tweede helft kwam Unitas vrij snel met 0-1 achter maar ze kwamen terug en het werd gelukkig nog 5-1 voor Unitas. Toen de 4-1 werd gescoord tilde Lars mijn juichend omhoog  en dit vond heel grappig. Na de wedstrijd in de kleedkamer riepen ze allemaal: “waar het blijft het bier”. Toen liep ik naar de bestuurskamer daar heb ik nog een beeldje,alle handtekeningen van de spelers en cadeaubon van Wamelland gekregen. Unitas bedankt voor deze leuke middag.

Klik hier om naar het wedstrijdverslag te gaan.