vv Ewijk JO14-1

2e klasse 201

9 juni 2018 13:00

UNITAS JO14 WINT SLOTDUEL MET 4 – 3

Wamel – Unitas’28 jo14 speelde afgelopen zaterdag nog een achterstallige wedstrijd thuis tegen Ewijk en won met 4 – 3 nadat het bij de rust nog 4 – 0 was. In de 1e helft was het veelal eenrichtingsverkeer en was de thuisclub heer en meester. De Wamelse doelpunten kwamen dan ook tot stand na fraaie aanvallen, gescoord werd er door Tim Zondag, Thijs vd Ven, Huub Koster en Siem v Echteld. In de 2e helft was van die Wamelse aanvalsdrift weinig meer terug te zien. De gasten uit Ewijk die dit voorjaar nog geen wedstrijd wisten te winnen kwamen plots veelvuldig op de Wamelse speelhelft en de thuisploeg, die slechts elf spelers ter beschikking hadden, werd steeds verder terug gedrongen. De tegentreffers bleven dan ook niet uit en zo kon het gebeuren dat de gasten het met 3 doelpunten nog erg spannend maakten. De slotfase speelde Unitas’28 nog met 9 spelers, Geert de Graaff zat met geel in de dug-out en aanvoerder Siem v Echteld had krampverschijnselen en moest naar de kant maar met een 4 – 3 winst kon de ploeg van Marco Brands en Jurgen Gerritse deze voorjaarscompetitie nog winnend afsluiten. Door deze derde zege in dit voorjaar wist de nog jonge thuisploeg op de valreep de tienpuntensoep te bereiken maar  de vraag rest nog, wie kookt die soep ??