UNITAS JO9 KOMT 1 DOELPUNT TEKORT IN BEKERDUEL

Dodewaard JO9-1

Groep 5 SR 2

20 oktober 2018 10:30

UNITAS’28 JO9 KOMT 1 DOELPUNT TEKORT IN DE BEKER

Wamel – Het team jo9 van Unitas’28 speelde afgelopen zaterdag hun bekerwedstrijd tegen hun leeftijdgenootjes van Dodewaard. In een bijzonder spectaculaire wedstrijd eindigde deze zeer aantrekkelijke wedstrijd in een 7 – 7 eindstand na een 3 – 3 ruststand. Het was Unitas’28 dat op voorsprong kwam maar steeds kwamen de gasten er weer goed uit en bogen de achterstand om in een voorsprong. Het was een lust voor het oog om te zien hoe deze spelers van beide teams met samenspel tot grootse daden kwamen. Unitas-keeper Damian Mavromattis liet in de 1e helft zien hoe er gekeept moet worden maar liet in de 2e helft in de spits ook zien hoe er gescoord moet worden. Joep Papenhoven, Mees Palma Paras en Guus Jansen scoorden elk twee keer, de ene nog mooier dan de andere. Omdat ook de gasten uit Dodewaard lieten zien hoe er gevoetbald en gescoord moet worden eindigde de wedstrijd in 7 – 7 en moesten penalty’s te beslissing brengen welk team er verder mag in de bekercompetitie. Hierin werd ook met scherp geschoten maar helaas voor de thuisploeg maakten de bezoekers één pingel meer zodat zij naar de volgende ronde gaan. Het applaus na afloop was dan ook voor beide teams op deze mooie en zonnige zaterdag in Oktober.