Pupil van de week: Diaz Godinho Nunes

6 november 2017 12:45

Zondag 5 november 2017: Unitas - Kolping Dynamo

Hallo allemaal,

Vandaag was ik de pupil van de week. Ik was er al op tijd en ging eerst soep eten met iedereen en daarna de bespreking doen. Na het omkleden gingen we het veld op om in te spelen. Dit vond ik erg leuk om te doen met ze. Ook zijn er nog wat foto’s van Stef en mij gemaakt. Daarna gingen we terug de kleedkamers in om nog even snel wat dingen te bespreken. Toen liep ik naast de scheids en aanvoerders met alle spelers het veld op. Ik mocht de aftrap doen en proberen een goal te maken bij de tegenstanders, dit is gelukt!

Al snel in scoorde Stef 1-0 met een vrije trap en aan het einde van de eerste helft scoorde de tegenstander 1-1. Na de rust scoorde Cas met een mooi goal in de bovenhoek 2-1 en vlak hierna werd het 2-2. Het weer zat niet echt mee, we hebben helaas niet gewonnen, máár ik heb een hele leuke dag gehad! Ik hoop later ook bij dit team te kunnen spelen.